Fractieondersteuner

Als fractie-ondersteuner ben je een belangrijke aanvulling op het team en de fractie. Je kunt de ambitie hebben om door te groeien naar de functie van aspirant-raadslid binnen de gemeente of je wilt je gewoon inzetten voor een goede samenleving. Als fractieondersteuner sta je dan ook met beide benen in de samenleving en ben je het visitekaartje van onze fractie. Je onderhoud, samen met de raadsleden, contacten met partijen uit onze samenleving en bezoekt met regelmaat de raadsvergaderingen.

Je zet je je in voor de fractie en bent bereid om ook tijd en energie te steken in het signaleren van problemen in de samenleving en dit af te zetten tegen de vigerende beleidsvormen.

De fractie zal jou meenemen in haar processen en je mag actief meedenken. Ook zullen wij jou, indien je wilt doorgroeien naar de functie van aspirant raadslid, trainen en meenemen op trainingssessies/cursussen voor het uitbreiden van kennis en vaardigheden.

Wij vragen van jou:
- betrokkenheid met onze samenleving
- onbesproken gedrag
- een pro-actieve houding
- een pragmatische instelling
- analytisch sterk
- goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- goede verbale vaardigheden  
- kennis van de gemeente

Herken jij jezel in dit profiel? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Aanmelden PVV Venlo

Vul uw naam in
Vul een correct e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer